VacuStep

De VacuStep is dé vetverbrander voor billen, buik en benen!

• 4x sneller centimeter verliezen
• Doeltreffend voor billen, buik en benen
• Vermindering van cellulitis
• Een gladde, egale huid en voel je fitter
• Resultaat al zichtbaar binnen 1 maand 

Dankzij de combinatie van vacuüm en beweging zorgt deze crosstrainer voor betere doorbloeding van het weefsel en stimulering vetverbranding van het onderlichaam. Tevens middel tegen cellulitis en verbetering conditie.

De vetverbrander voor billen en benen in slechts 30 minuten.

Door de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de VacuStep voor een betere doorbloeding van het weefsel en wordt de vetverbranding gestimuleerd specifiek op het onderlichaam.

Het resultaat is dat u 4 maal zoveel omvang bij billen, buik en benen verliest als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt u een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld, waarmee de VacuStep een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis. Ook zorgt de VacuStep voor een verbetering van de algehele conditie.

Voeding is van essentieel belang voor een goed resultaat. De combinatie met Slinc, zorgt daardoor voor een optimaal resultaat. 

Voor het beste resultaat adviseren wij u om te starten met een kuur van 20 trainingen, 2 keer per week, 30 minuten per keer.

Wanneer u deze kuur heeft afgerond is onderhoud 1 keer per week sterk aan te raden om de resultaten zo lang mogelijk te behouden.