Hoe werkt een Access bars sessie

Hoe werkt een Access Bars sessie?


Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij.

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. 

Door aanraking van de punten wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Wat wordt er verwijderd tijdens een sessie?
Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Klinkt mooi, maar is daar ook bewijs van?
Wetenschappelijk onderzoek verricht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt.

Wat gebeurt er wetenschappelijk en cellulair gezien?
Het ontvangen van een Access Bars sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede.

Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van Beta naar Alpha door naar Theta bewegen. Dit is de staat van diepe ontspanning, waardoor er toegang mogelijk is tot gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen. De vermindering van stress heeft een ongelofelijk positief effect hierop.

Verder laat onderzoek zien, dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars laat nalopen verlicht dat dit effect, zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.