Slinc.

Met Slinc heb je ook een vaste structuur in je vaste eetgedrag en heb je een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc.en eet je minder calorieën waardoor je gemiddeld 1 kg per week afvalt. Het is belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt vandaar de voedingssuplementen om de rest aan te vullen.

Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. 's Ochtends en 's middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. Slinc. zorgt voor een hoge stofwisseling en daarmee dus ook een hoge vetverbranding. Je kunt normaal blijven eten en tóch heb je snel, zichtbaar resultaat.

Er is een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit. Het is belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt. Dit zijn plantaardige supplementen.

Begeleiding
Om dit goed in de gaten te houden, volg je het programma onder persoonlijke begeleiding. Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor! Daarom is er een wekelijkse weging waarbij je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) wordt gemeten. Je Slinc. coach bij afslanken op maat is vooral ook een stok achter de deur! Je coach kan je wekelijks tips geven en weer motiveren als het even tegenzit. 

Het programma wordt in drie weken langzaam afgebouwd, waarmee een jojo-effect wordt voorkomen.

De combinatie van Slinc. en het bewegen in de Powerfit infraroodcabine of Vacumove zorgt ervoor dat je huid niet verslapt, maar strak blijft. Ook vermindert cellulitis op deze manier. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Op gewicht blijven
Slinc. houdt niet op bij je streefgewicht. Slinc. is een totaalprogramma en leert je ook hoe je op gewicht kunt blijven. Dat leer je in Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. En die 'regels' zien er heel anders uit dan je dieetregels van Fase 1. Van mager en light producten ga je in Fase 3 uiteindelijk naar halfvolle en volle producten, 48+ kaas, brood, roomboter, noten etc.

Klinkt misschien een beetje eng. Zeker als je al levenslang op 20+ kaas en magere producten zit. Maar Slinc. leert je hoe je een goede balans kunt vinden in voeding en tóch kunt genieten van lekkere dingen. En je Slinc. coach van afslanken op maat helpt je daarbij.

Slinc. is a way of life.

Slinc. app & My way of Life
Om dit intensieve traject te ondersteunen is er een gratis Slinc. app en het persoonlijke programmaboek ‘My way of life’. Met opdrachten, tips en weetjes, een eetdagboek, voor- en na foto’s schrijf je je eigen persoonlijke leerboek. Met wekelijkse opdrachten blijf je gefocused op je doel: je gewicht behouden. My way of life geeft je meer inzicht in de mentale verandering, in de huidige levensstijl en –instelling en hoe je dit kan veranderen om je gewicht goed te behouden.

De werking van Slinc.
Het uitgangspunt van Slinc. is om de schommelingen van de bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk te beperken. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen er namelijk voor dat je meer gaat eten. Daarom eet je tijdens Slinc. voornamelijk producten die meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Enkelvoudige koolhydraten veroorzaken deze sterke schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Deze zogenaamde ‘snelle suikers’, worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een piek in de bloedsuikerspiegel. Het lichaam maakt insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen. Daardoor ontstaat er weer een hongermoment. Hoe meer ‘snelle suikers’ je eet, hoe meer hongermomenten je kent, hoe meer je eet. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot diabetes (suikerziekte), als je te veel koolhydraten binnenkrijgt en het lichaam niet meer in staat is om genoeg insuline aan te maken.

Snelle suikers (enkelvoudige koolhydraten) zitten in producten met een hoog suikergehalte, zoals koekjes en snoep, maar ook in minder voor de hand liggende producten, zoals: wit stokbrood en watermeloen. Meervoudige koolhydraten zitten in bijvoorbeeld vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel.

Ben je geïnteresseerd om te starten met Slinc.? Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake gesprek.