Coach counselor

Ik wil me graag even aan je voorstellen:

Mijn naam is Ingrid van Gulik eigenaresse van Afslanken op maat en Counseling en coaching op maat, gevestigd in het centrum van Helmond.
Ik ben gewichtsconsulente en daarnaast ben ik gediplomeerd coach en counselor en als Registercoach aangesloten bij de beroepsvereniging LVSC. Vanuit mijn passie begeleid ik mensen naar een gezond gewicht en een goede balans.

Tevens ontwikkelen we samen een nieuwe levensstijl die bij jouw past.
In dit bijzondere proces ontdekken we samen je valkuilen en waar “extra” aandacht en “verdieping” nodig is kan ik je coachen naar een goede balans !

Ik verzorg daarnaast ook counseling en coach trajecten,

Ben je op zoek naar jouw persoonlijke groei ? Loop je vast ? Ervaar je iedere keer dezelfde valkuilen ? Blijf je botsen op je werk op bepaalde fronten ? Vind je het lastig om de juiste positie in te nemen zowel privé of zakelijk ?  Is je energie uit balans en ervaar je veel vermoeidheid? 

Je kan vrijblijvende een afspraak maken voor een coach traject. 

Mijn werkgebieden zijn:

  • Persoonlijk leven en gezondheid
  • Gezin en relaties
  • Business en loopbaan
  • Rouw en verlies, trauma en herstel

Tevens verzorg ik ook Acces Bars behandelingen, ik ben een gecertificeerd Access Bars Practitioner en zorg door middel van aanrakingen van de 32 Bars punten op je hoofd dat er een energiestroom gaat plaatsvinden. Hierdoor wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op je harde schijf zijn opgeslagen verwijderd. 
Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen. Dit zorgt voor een rustig en leeg gevoel in je hoofd, de druk die je in je hoofd voelt verdwijnt. 

Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan eens verder op deze site. 

Ik heet je van harte welkom, 

Ingrid

Neem gerust contact met me op!