Vacushaper

De vacushaper is dé vetverbrander voor buik, billen en benen !


De combinatie van beweging en vacuüm zorgt voor een optimale doorbloeding en een betere circulatie. Door middel van een rustige en lichte beweging in de vacuüm ruimte, wordt doorbloeding gestimuleerd en de vetverbranding direct geactiveerd.
Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden.

Bij een normale sportinspanning trekt het bloed weg uit de buitenste huidlaag. Door de vacuüm in de Vacushaper gaat het net andersom, waardoor er een hogere doorbloeding is in de probleemzones. Tegelijkertijd loop je op een rustig tempo op de loopband om de doorbloeding extra te stimuleren en nog meer vet te verbranden in je buik, billen en benen. Toch is de training in de Vacushaper minder vermoeiend dan een normale training, omdat je juist een lage hartslag aanhoudt.

De doorbloeding in de buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak (!) van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en plaatselijke vetverbranding maakt cellulite gladder en strakker.

 

Effecten met Vacusshaper
Betere stofwisseling
Vetverbranding
Centimeterverlies
Verbeterde bloedcirculatie
Strakkere huid
Spierversteviging
Vermindering van stress en vermoeidheid
Bestrijding sinaasappelhuid/cellulite
Een fit en vitaler gevoel
Figuurcorrectie

 

Een kuur van 20 sessies van 30 minuten zorgt ervoor dat je gemiddeld tussen de 10 à 30 cm verliest op buik, billen en benen.
Al na een paar behandelingen is het resultaat meet- en zichtbaar.