Warmte cabine

Warmte cabine

 

De warmte cabine is juist speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken, maar met de nadruk op de probleemzones. Maar naast de buik, benen en/of billen, kun je in de warmte cabine ook je armen trainen en zelfs je rug!

Resultaat door warmte cabine.
Trainen in warmte zorgt voor een versnelde, lokale vetverbranding, waardoor je snel je figuur verbetert. Het is bewezen effectief. Je bezoekt twee keer per week afslanken op maat. Je traint in een verwarmde cabine. Onze professionele coach schrijft een trainingsschema op maat, gericht op jouw lichaam, wensen, conditie en mogelijke bewegingsbeperkingen.

De methode waar wij mee werken heet Thermo Fysische Methode (TFM- methode), letterlijk betekent dit bewegen in warmte. De cabines waarin de oefeningen worden uitgevoerd, worden verwarmd tot 37graden. Wij hebben gekozen voor een warmte cabine, omdat het een effectievere werking heeft dan een normale kachel. De uit Zwitserland afkomstige methode bestaat ruim 30 jaar en is bewezen effectief.

De vetstructuur van de vrouw wijkt af van die van de man. Het onderhuidse vetweefsel van de vrouw is van nature dikker, bevat ronde, soms grillige vetcellen met daartussen vochtopeenhoping en afvalstoffen (cellulite). Een man heeft mooie vierkante vetcellen die keurig opeengestapeld zijn (en dus geen cellulite). Bovendien kampt 90% van de vrouwen met een probleemzone (buik, benen, billen). We vallen vaak juist niet af waar we dat graag willen. De Thermo Fysische Methode maakt je onderhuidse vetweefsel compacter en daardoor nemen de centimeters af.

Wanneer je als vrouw je figuur wilt corrigeren, is de sportschool vaak onvoldoende. Je lichaam wordt wel strakker, maar door sporten werk je onvoldoende gericht aan de centimeterafname daar waar je dat graag wilt (de bekende probleemzones).