BenFit - Persoonlijk voedingsadvies

Hoe zit dat nu met die koolhydraten, vetten, eiwitten etc......nieuwsgierig wat je nu precies moet eten om aan te komen of om af te vallen ? 

Het BenFit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week.


Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt door mij begeleid en samen gaan we aan de slag om voor jou een gezonde lifestyle te realiseren.


Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport.

Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.
Is er iets wat je niet wilt eten, dan kan je dat veranderen en draagt BenFit alternatieven aan. Je geeft bij de intake aan wat je niet lust, bijvoorbeeld varkensvlees, vis of spruitjes welke voorkeuren je hebt qua voeding, denk aan: eiwitrijk, puur en onbewerkt, vegan, suikerarm, ketogeen of aan de schijf van 5.

Ook kan ik met je schema rekening houden met een eventuele allergie of intolerantie zoals gluten, lactose, noten of nachtschade groente.

We starten met een intake en een  figuuranalyse daarna bespreken we samen je doelstelling en krijg je advies en een persoonlijk voedingsschema op maat met eventueel daarbij de sportmomenten

BenFit.nl 

Fase 1-12 weken 

* 1 intakegesprek  (ca. 45 minuten) - 1e wegen, voedingsadvies genereren, uitleg advies, realistisch verwachtingspatroon creëren, doel  werkboek bespreken, elke week ontvang je een weekmenu met daarbij de eventuele sportmomenten

* 10 vervolggesprekken/contactmomenten (ca. 15 minuten)

* 1 evaluatiegesprek (ca. 15 minuten)

Fase 2,3,4 - 12 weken

Frequente contactmomenten lager, adviezen kan je genereren mbv de inlogcode

Het BenFit-programma zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde leefstijl wordt. Jij gaat ervaren wat lichaamsbeweging voor jou doet en je gaat het verschil voelen, zowel geestelijk als lichamelijk.

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.